Услуги

“Усмивката не ни струва нищо, но тя ни дава много....
Тя обогатява този, който я получава, без да прави по-беден този, който я дарява. Тя трае само миг, но споменът за нея остава завинаги.”

Избелване на зъбите

Избелването на зъби е козметична процедура, която има за цел да направи усмивката по-бяла и привлекателна. Тя бива основно два вида - офис избелване и в домашни условия. И при двата вида избелващият агент в основата си е един и същ, като разликите са основно в концентрацията и начина на активиране на агента. И двете процедури са безвредни и безболезнени.

Основната разлика между двата типа избелване е скоростта.
Преди да се пристъпи към избелване на зъбите се прави контролен преглед почиства се зъбният камък и зъбите се полират.

Офис избелването става в рамките на 1 час.

Избелващият агент може да се активира със светлина, с лазер или по химичен път. Видимият ефект е още след първата процедура. Крайният резултат се отчита на 10 - 12 тия ден, като резултата от избелването трае до две години в зависимост от хранителния режим.

Зъби, преди избелването Зъби, след избелването

За избелване в дошни условия се вземат отпечатъци от горна и долна челюст, които се изпращат в лаборатория за изработване на индивидуални шини, в които се поставя избелващия гел. Най- често се спи с тях, но може да се носят и през деня. На 3-4 ден се прави междинен контролен преглед. Максималният резултат се постига след 10-12 дни.

Най-добър резултат от избелващата процедура се постига от комбинацията между офис избелване и последващо избелване в домашни условия. Така избелващият ефект е още по-силен и дълготраен.