Invisalign®

Никога не е имало по-добър начин да изправите зъбите си с пластични прозрачни шини (алайнери). K DENT  е сертифициран представител на най-модерните и ефективи шини Invisalign, които ви осигуряват естетична и  удобна възможност  за постигане на усмивката, която винаги сте мечтали.

Какво представляват шините Invisalign®?

Invisalign е доказано  най-съвременната в света технология, която гарантира комфортно, предсказуемо и ефикасно трансформиране на усмивката. Представлява алтернатива на ортодонтското лечение с брекети

Как работи Invisalign®?

Invisalign използва 3-D компютърна технология, чрез която се създава специално 3D изображение на новата  усмивка.  На базата на корекциите, които трябва да се извършат се прави визуално представяне на крайните резултати и  пациентът може да види как ще се движат зъбите във всеки етап от лечението.  През целия курс на лечение пациентът получава серия от прозрачни шини (алайнери), които  постепенно преместват зъбите, докато бъдат достигнати окончателните желани корекции.  Прозрачните шини се сменят на всеки 7-10 дни. 

Този тип лечение е не само по-привлекателен, но пациентите съобщават и за значително по-малък дискомфорт и по-лесно поддържане на чисти зъби  и здрави венци.

Защо да изберете Invisalign®?

Дискретност: Invisalign са на практика невидими, така че никой да не забележи, че изправяте зъбите си.

Персонализиране на лечението: Алайнерите се изработват идивидуално за всеки пациент.

Комфорт: Патентованият материал SmartTrack от който се изработват e създаден за най-ефективно придвижване на зъбите, по-лесно поставяне и сваляне на шините. 

Ефективно и бързо лечение: Знаете точно колко време ще носите алайнерите от началото на самото лечение с Invisalign® благодарение на ефективността на тази иновативна система.

Изискват се минимален брой посещения в денталния кабинет

Оптимална хигиена: Поради това че се свалят пациентите могат да почистват безпроблемно зъбите си. 

Удобство: Лечението с Invisalign е идеално за хора с натоварен график, тъй като е необходимо да посещавате нашия офис само на всеки шест седмици. Пациентите могат да се хранят свободно, тъй като алайнерите се свалят лесно преди хранене.

Доказани резултати: Клинично е доказано, че материалът SmartTrack® и технология на системата SmartForce® подобряват контрола на движението на зъбите с алайнерите на Invisalign. 

Каква е продължителността на лечение с Invisalign®?

Едно от най-големите предимства на лечението с Invisalign е, че в сравнение с традиционните брекети лечението се съкращава почти наполовина. Обикновено продължителността на лечението е между 9 и 15 месеца в зависимост от тежестта на проблема и количеството на зъбни придвижвания до постигане на желаните резултати. В някои случаи лечението  може да продължи и по-дълго.

Invisalign teen®

Тийнейджърските години са най-доброто време за корекция на неправилно подредени зъби и корекция на захапката, тъй като растежът  все още не е приключил и челюстният растеж при подрастващите може да бъде направляван. Но много от тийнейджърите се страхуват от идеята да трябва да ходят на училище с "метални скоби“. За щастие Invisalign Teen предлага незабележим начин децата и тийнейджърите да изправят зъбите си.

Системата за тийнеджъри Invisalign Teen има ефикасни допълнения за отличен контрол и мотивация  по време на лечението.

1. Индикатори за износване; 

2. Специален дизайн, позволяващ пробива на постоянните зъби;

3. Invisalign Teen  дава възможност при евентуална загуба или счупване на шините пациентите да получат нови шини до  6 пъти в процеса на лечение. Това намалява притесненията и гарантира, че лечението продължава по план. 

Предимства на лечението с Invisalign Teen®  за пациентите:

Леки и прозрачни алайнерите на сисетамата  Invisalign® Teen прави ортодонтското лечение почти незабележимо.

Персонализираното лечение създава по-удобно изживяване при носене от традиционните брекети

Свобода при  спортуване, свирене на музикални инструменти защото алайнерите могат да бъдат сваляни по всяко време.

Тийнейджърите могат да се хранят свободно, тъй като алайнерите могат лесно да се свалят преди хранене

Предимства на лечението с Invisalign Teen®  за родителите:

Перфектно за заети родители: изисква 40% по-малко ортодонтски визити в кабинета в сравнение с традиционните брекети

По-кратки срещи, само 10 минути на всеки 8 седмици срещу 20 минути на всеки 6 седмици с традиционните брекети

Дигиталното планиране на лечението позволява по-точно прогнозиране на резултатите от лечението

По-добра устна хигиена: алайнерите могат да се свалят за по-ефективно миене на зъбите 

Разгледай нашите услуги

Услуги

За да Ви е полезен и за да Ви предложи най-подходящите според нуждите и предпочитанията Ви стоки/услуги, като Ви спести в максимална степен време за търсене, този сайт използва бисквитки. Научете повече