За нас

“Усмивката не ни струва нищо, но тя ни дава много....
Тя обогатява този, който я получава, без да прави по-беден този, който я дарява. Тя трае само миг, но споменът за нея остава завинаги.”

За K DENT

Priemna na klinikata

Kartini v klinikata

Instrumenti

 К DENT e съвременна интердисциплинарна клиника създадена през 2001г. от д-р Павел Кръстев. Философията ни е, че здравата и красива усмивка е много повече от дентална диагноза, а Ви прави атрактивни и индивидуални.

 В клиниката работи високо специализиран екип от лекари, които работят профилирано в различни насоки на денталната медицина. Така успяваме да Ви осигурим високо ниво на обслужване.

 За да осигури комфорт и удобство на своите пациенти, Дентална клиника К DENT e разположена в центъра на град Пловдив на 500 кв.м.. Оформени са 4 дентални кабинета, рентгенов кабинет, детски кът, конферентна зала с офис и зала за наблюдение на пациентите след работа под обща анестезия.

 Дентална клиника K DENT е оборудвана с високотехнологична апаратура, която ни позволява да осигурим на нашите пациенти най-съвременни методи на лечение в областта на денталната медицина  и имплантологията, неповторим комфорт и оптимален хигиенен контрол. Използват се само материали и клинични процедури с доказано качество.

 Защо да изберете нашата клиника:

•    Висок професионализъм

•    Първокласна грижа за нашите пациенти

•    Ние използваме най-модерни технологии за вашето лечение

•    Комфорт  и качествено лечение